Εντοπίστηκε ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω

Οι δράστες ηλεκτροδοτούσαν κοντέινερ


ΕΛΛΑΔΑ
13:13
07/07/2017
Εντοπίστηκε ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω
3
loading

Τα συνεργεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) εντόπισαν εκτεταμένη ρευματοκλοπή στο όρος Αιγάλεω στη θέση Πυροβολεία, σε περιοχή που βρίσκονται κεραίες (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, τηλεπικοινωνιών κτλ).

Στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων που διεξάγουν τα συνεργεία της εταιρείας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι είχαν παράνομα συνδέσει καλώδια απευθείας στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης, απ' όπου και ηλεκτροδοτούσαν παρακείμενα κοντέινερ, όπου στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι παράνομες αυτές συνδέσεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες. Από την πρώτη στιγμή ο ΔΕΔΔΗΕ συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών, με σκοπό τη συνέχιση της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των υπευθύνων.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά πως η ρευματοκλοπή εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Περαιτέρω, συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα. Τέλος, σημειώνεται πως η ανεύθυνη και παράνομη αυτή πρακτική, επιβαρύνει με το κόστος της απωλεσθείσας ενέργειας, όλους τους υπόλοιπους συνεπείς καταναλωτές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Αεκτζης

    Blackman. Οέο. Θεος

  2. avatar Ησησδη

    Να φτιάξετε μια γραμμή καταγγελιων και θα δείτε πόσους θα βρείτε.σε όσους το έχετε κόψει κάντε μια βόλτα μετά από κανένα μήνα να δείτε αν το έχει ξανασυνδεσει

  3. avatar Πεζοδρομιακος

    Σε αυτους που ανηκουν αυτοι οι ραδιοφωνικοι και τηλεοπτικοι πομποι σε αυτους ακριβως να παει και ο λογαριασμος..Αιντε με ολους τους τσαμπατζηδες..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει