Με μία ανάρτηση στο athens.indymedia.org που δεν υπογράφεται από κάποια πολιτική ομάδα ή συλλογικότητα, αλλά όπως φαίνεται εκφράζει ένα μέρος των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται πολιτικά στη περιοχή των Εξαρχείων,  δηλώθηκαν και οι πρώτες αντιδράσεις για την επικείμενη ανοιχτή εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων  ανακοίνωσε πως προγραμματίζει εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανάρτηση που ανέβηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Προκλητική συγκέντρωση στα Εξάρχεια από τους μπάτσους της ΠΟΑΣΥ με τις ευλογίες της ΝΔ για να σπάσουν και καλά το γκέτο και τo άβατo.

Οι θεματοφύλακες τους κράτους όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους οι μπάτσοι αυτοί που πουλάνε την πρέζα και σιγοντάρουν τις μαφίες για έξτρα εισόδημα, αυτοί που ευθύνονται για την καταστολή, για δολοφονίες συντρόφων, καλούν στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου στις 6μμ σε εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες πόλεις».

Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί… Τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους»