Για όσους θέλουν, οι διακοπές να είναι ένα χαλαρό διάλειμμα και αναζητούν έναν περιζήτητο χειμερινό προορισμό, το Hotel Du Lac Congress Center & Spa στα Ιωάννινα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή!

Στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και εξαιρετικά προσωπικής φιλοξενίας με γευστικές γαστρονομικές επιλογές και χαλαρωτικά βράδια, πλάι στο τζάκι με την παρέα σας, που θα απογειώσουν τη διάθεση κάθε επισκέπτη!

Χωρίς αμφιβολία, το ολοκαίνουργιο Spa du Lac, με άρωμα Ανατολής, μπορεί και από μόνο του να αποτελέσει αφορμή για το ταξίδι στα Ιωάννινα και στους κοντινούς μαγευτικούς προορισμούς του. Το Hotel du Lac θα χαρεί να σας φιλοξενήσει.

Για τα φετινά Θεοφάνεια, το Hotel Du Lac Congress Center & Spa διαθέτει ένα ξεχωριστό πακέτο προσφοράς. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή για 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο στην προνομιακή τιμή των 360 ευρώ με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και δείπνο.

Επιπλέον και ειδικά για τους αναγνώστες του newsbeast.gr προσφέρεται ακόμη δωρεάν καθημερινή είσοδος στον μαγικό κόσμο του Spa du Lac, εφόσον η κράτηση πραγματοποιηθεί μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Το τηλέφωνο επικοινωνία του Hotel Du Lac είναι 26510-59100 και η διεύθυνση e-mail [email protected]. Επιπλέον πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στον ιστότοπο hoteldulac.gr.