Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών SOS στον Πειραιά, επισκέφθηκε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τη γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών ΕΕ, Κατερίνα Καντεράκη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, η κ. Καντεράκη, για ακόμη μια φορά, προσέφερε στο Κέντρο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα μέλη της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο του πρόσφατου χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, που οργανώθηκε με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.

Η κ. Δούρου υπογράμμισε ότι η περιφέρεια Αττικής βρίσκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS και των προγραμμάτων του, όπως το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στον Πειραιά ή τον Ξενώνα Βρεφών SOS στο Μαρούσι. «Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δομές επιβάλλουν συνέργειες όπως αυτή με την συγκεκριμένη Ομοσπονδία, γιατί μόνο έτσι η αλληλεγγύη γίνεται πράξη, εξασφαλίζοντας το μέλλον κάθε κοινωνίας. Το μέλλον των παιδιών της», τόνισε.

Κατά τη συνάντηση η περιφερειάρχης και η γεν. γραμματέας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS, Αναστάσιο Βρεττό, τον γεν. διευθυντή, Γιώργο Πρωτόπαπα και τους εργαζόμενους για το πολύπλευρο έργο του Κέντρου, ενώ συνομίλησαν με τρεις οικογένειες που στηρίζει το Κέντρο.