Βραβείο ανάπτυξης απέσπασε η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, στο πλαίσιο του 13ου διεθνούς συνεδρίου τηλεπικοινωνιών «Infocom World», το οποίο διοργανώθηκε πρόσφατα από την Smart Press με τίτλο «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης».

Το βραβείο παρέλαβε από τον Σωκράτη Κάτσικα, Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Μιχάλης Αχιλλέως.

Ο διευθυντής της Cyta Ελλάδος με την αφορμή αυτή δήλωσε τα εξής: «Το να συνεχίζει μία εταιρεία την αναπτυξιακή της πορεία στη σημερινή οικονομική συγκυρία απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πολύ γερές βάσεις. Ως εκ τούτου, ένα τέτοιο βραβείο έχει μία ιδιαίτερη σημασία και μας γεμίζει υπερηφάνεια. Να προσθέσω μόνο ότι η διάκριση ισοδυναμεί με επιβράβευση των στρατηγικών επιλογών του οργανισμού μας και είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης και των εργαζομένων».

Η Cyta Ελλάδος, αναπτύσσοντας ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στις περιοχές δραστηριοποίησής της, καλύπτει σήμερα περίπου το 68% του συνόλου της χώρας ενώ ο αριθμός των πελατών της έχει ξεπεράσει τους 220.000.

Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα μία σημαντική επένδυση στην ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία αποδεικνύει με την ταχεία αλλά και υγιή ανάπτυξή της ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα συνεχίζει να ανθεί καθώς και ότι η ικανότητα προσαρμογής σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον αποτελεί χρυσό κανόνα επιτυχίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cyta Ελλάδος λαμβάνει δεύτερη φορά διάκριση για τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει. Στο παρελθόν έχει ακόμη λάβει και βραβείο επιχειρηματικής αριστείας (business excellence).