Παρατεταμένες διακοπές εξακολουθούν να κάνουν, λόγω του χιονιά, οι μαθητές σε αρκετές περιοχές της χώρας όπου τα προβλήματα παραμένουν, με αποτέλεσμα και τα σχολεία να είναι κλειστά.

Στο νομό Θεσσαλονίκης παραμένουν κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί από τους δήμους Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών, Δέλτα, Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας, Θέρμης, Καλαμαριάς, Βόλβης και Λαγκαδά.

Στον δήμο Παύλου Μελά είναι κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Όπως έγινε γνωστό κλειστές είναι οι μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των λυκείων του δήμου.

Κλειστά είναι όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

Εξαιτίας του παγετού κλειστά είναι και όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Τρίκαλα. Ανοιχτοί είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί μόνο στην πόλη των Τρικάλων ενώ δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ.

Κλειστά σχολεία και δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον δήμο Καλαμπάκας.

Στα τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλίας τα μαθήματα δεν θα γίνουν σήμερα ενώ για τα μεταπτυχιακά προγράμματα δεν θα γίνουν μαθήματα ούτε και αύριο.