Αναβάλλονται οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης υποψηφίων οδηγών λόγω… απεργίας. Όπως ανακοίνωσε η γενική διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων, καθώς και οι θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών επιβατικών δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ.), όπως ταξί, για την περιοχή ευθύνης της, καθώς οι υπάλληλοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Οι υποψήφιοι που επρόκειτο να εξεταστούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορούν να προγραμματιστούν τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα και με τις δυνατότητες της Υπηρεσίας, χωρίς περιορισμό, αναφέρει η ανακοίνωση.

Εξάλλου, αλλαγές προβλέπονται και στην λειτουργία των υπηρεσιών ΚΤΕΟ. Σύμφωνα με την Διεύθυνση Μεταφορών, τα μη εκπρόθεσμα οχήματα, που έχουν προγραμματιστεί για τεχνικό έλεγχο στις 19 και 20 Οκτωβρίου στα τμήματα ΚΤΕΟ Χολαργού, Ελληνικού, Αναβύσσου, Μάνδρας και Μεγάρων, θα γίνονται δεκτά για τεχνικό έλεγχο μέχρι και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Ακόμα, η ισχύς των δελτίων τεχνικού ελέγχου οχημάτων για την Αττική, που λήγουν τις ημέρες τις 48ωρης απεργίας, επίσης παρατείνονται για την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.