Το κρίσιμο και επείγον θέμα της «Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου», καθώς τα μεγάλα Αναπτυξιακά έργα στο τομέα του Real Estate, θα συζητηθούν στο 12ο Συνέδριο – Prodexpo 2011- που οργανώνεται στο ξενοδοχείο Διβάνη – Κάραβελ, την Δευτέρα και Τρίτη, 17-18 Οκτωβρίου.

Σημαντικοί ομιλητές θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους με ποιο τρόπο άμεσα μπορεί να αξιοποιηθεί η Ιδιωτική Περιουσία του Δημοσίου, που μπορεί να δώσει κάποια λύση στο οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας, μεταξύ των οποίων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Παντελής Οικονόμου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης ( θα αναφερθεί στο κρίσιμο θέμα της αξιοποίησης των κρατικών εκτάσεων για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας), ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του τομέα της Οικονομίας, κ. Νότης Μηταράκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, κ. Ανδρέας Ταπραντζής, ο Γενικός Διευθυντής το Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Αρης Καρυτινός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών, κ. Παναγιώτης Μίχαλος.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, σημαντικοί ομιλητές θα αναφερθούν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους για τα μεγάλα έργα Real Estate στην χώρα μας και της Ανάπτυξης των Ελληνικών πόλεων μέσω εμβληματικών έργων και χωροταξικών και πολεοδομικών παρεμβάσεων, μεταξύ των οποίων, ο Καθηγ. Joseph Acebillo, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικό ΑΕ, Καθηγ. Σπύρος Πολλάλης, o Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής ICSC & Εκτελ. Πρόεδρος του Ομίλου Χαραγκιώνη κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης, η Αρχιτέκτονας & Αντιπρόεδρος της «Θύμιος Παπαγιάννης & Συνεργάτες» κα Ήβη Νανοπούλου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγ. Χάρης Κοκκώσης.

Επίσης, το θέμα των Τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα, θα αποτελέσει κύριο θέμα παρουσιάσεων και συζήτησης, με ομιλητές τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Γιώργο Νικητιάδη και την υπεύθυνη του τομέα τουρισμού για τη Νέα Δημοκρατία, κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Τέλος, ειδική θεματική ενότητα θα αφιερωθεί στις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι γειτονικές χώρες σε θέματα real estate, μεταξύ των οποίων η Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η εκδήλωση οργανώνεται με τη συνεργασία του Ελληνο-ΑμερικάνικουΕμπορικού Επιμελητηρίου.

Πρόγραμμα

Φόρμα εγγραφής