Δικαστική απόφαση φαίνεται ότι στρίμωξε την Άντζελα Γκερέκου. Η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου είχε συμμετάσχει σε πλειστηριασμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό, σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso.

Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον πλειστηριασμό. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε να καταβάλει μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι στο Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αγωγή της με την οποία ζητούσε την επιστροφή του ποσού από τον δήμο Δημητσάνας και την κοινότητα Ζάτουνας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.