Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της αναζήτησης του μικρού Μπεν που αγνοείται από το 1991 φέρνει η έρευνα των βρετανών αστυνομικών σε χώρο με μπάζα σε απόσταση 1χλμ. από το αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε το μικρό αγόρι πριν από 25 χρόνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror η μητέρα του αγοριού Κέρι δήλωσε ότι «ήθελα να ουρλιάξω» όταν έμαθε ότι ο «Ντίνο» μετέφερε μπάζα σε άλλο χώρο από αυτόν που χρησιμοποιούσε εκείνη την περίοδο λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του αγοριού.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα τη νέα πληροφορία παρείχε ένας «σημαντικός» νέος μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ εκτιμάται ότι θα περάσουν τις επόμενες 4-5 ημέρες ερευνώντας τον σωρό με τα μπάζα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν στοιχεία για το τι συνέβη πριν από 25 χρόνια στην Κω.

«Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει» δήλωσε στη Mirror η Κέρι Νίνταμ.

«Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο ο Μπάρκας. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν λέγοντας ότι τα μπάζα αυτά μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της πριν από 25 χρόνια στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης μετέβη στην Κω και ο παππούς του Μπεν προκειμένου να δώσει κάποιες πληροφορίες στο Βρετανικό κλιμάκιο σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία 25 χρόνια στο χωράφι όπου βρίσκεται το αγροτόσπιτο.