Καλύτερο φαίνεται πως θα είναι τρο σκηνικό του καιρού ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο καθώς, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αίθριος καιρός αναμένεται και την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο.

Καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια ορεινά αναμένεται την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ίδιος καιρός αναμένεται και την Παρασκευή και το Σάββατο με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα.