Μία φιλόξενη και υψηλής αισθητικής γωνιά, απέκτησε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Δεν πρόκειται για κάποια νέα κλινική ή τμήμα, αλλά για το πιο «καινοτόμο» κυλικείο που λειτουργεί σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ap_cafe_photo3

Η διαφορετικότητα του «άπ» έγκειται στο ότι στο επίκεντρο της επιχειρησιακής του φιλοσοφίας βρίσκεται ο άνθρωπος. Το γεγονός αυτό, αποτυπώνεται αφενός στο περιβάλλον και την αισθητική του, που παραπέμπουν σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο καφέ.

Ap_cafe_photo1

Υψηλής ποιότητας είναι και τα παρεχόμενα είδη, τα οποία καλύπτουν τεχνικά όλες τις διατροφικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς: οικογένεια των ασθενών, προσωπικό νοσοκομείου, έως και οι ίδιοι ασθενείς.

Έτσι, μπορεί κανείς να βρει στο «άπ» προϊόντα για πάσχοντες από διαβήτη, λαμβάνοντες θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη, υπερτασικούς, ανθρώπους με δυσανεξία στη γλουτένη, vegan κ.α., ενώ σύντομα θα προστεθούν takeaway πακέτα.

Ap_cafe_photo2

Στο πλαίσιο των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, η υπεύθυνη της Healthy Food κα Άννα Χατζηκυριακάκη αναφέρθηκε στην διαφορετική αντίληψη για την επιχειρηματικότητα που μοιράζονται οι δημιουργοί του «άπ» καφέ:

«Προσδοκούμε ότι το «άπ» συμβάλλει μέσα από το δικό του αντικείμενο δραστηριοποίησης στην προστιθέμενη αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας και μάλιστα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που δεν χαρακτηρίζεται ως εύκολο για την Υγεία.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τον άνθρωπο, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάποιος θα μπορούσε λίγο να «ξεχαστεί» από τους λόγους που τον φέρνουν σε ένα νοσοκομείο, αφετέρου να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους δεν απολαμβάνουν υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόντα,  να μπορούν να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο και υγιεινό διαιτολόγιο, σαν «να ήταν στο σπίτι».

Ap_cafe_photo4

Η πολυετή μας εμπειρία στους χώρους εστίασης και η αγάπη μας για την καινοτομία στην καθημερινότητα μέσα από την επιχειρηματικότητα που ασκούμε, δημιούργησαν το «άπ», όπου κανείς βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που συνολικά τον παραπέμπει σε μία υγιέστερη ζωή. Αυτός ήταν ο δικός μας στόχος».