Προκηρύχτηκαν οι πρώτες 88 θέσεις γιατρών σε νοσοκομεία

Αναμένονται 690 περαιτέρω προσλήψεις


ΕΛΛΑΔΑ
17:08
08/04/2016
Προκηρύχτηκαν οι πρώτες 88 θέσεις γιατρών σε νοσοκομεία
1
loading

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής, Παύλος Πολάκης, υπέγραψαν σήμερα την έγκριση για την προκήρυξη των πρώτων 88 θέσεων ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η έγκριση των προκηρύξεων και για τις υπόλοιπες θέσεις, που συνολικά αφορούν σε 690 μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς.

Όπως έγινε ακόμη σήμερα γνωστό από το υπουργείο Υγείας, συνεχίζεται η διαδικασία διορισμού του μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ από τις προκηρύξεις 4Κ και 5Κ, καθώς και η τοποθέτηση των νοσηλευτών και των γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της χώρας.

Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι με τις παραπάνω προσλήψεις να γίνει μια τονωτική «ένεση» ανθρώπινου δυναμικού -όπως αναφέρεται- στα νοσοκομεία της χώρας, έτσι ώστε το 2016 «να είναι μια χρονιά σταθεροποίησης του δημόσιου συστήματος και αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    ΕΦ ' ΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 0 . 0 0 0 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ( ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΛΗΨΗ 8 8 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟ ΛΙΜΝΑΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 9 9 , 9 7 % ΗΔΗ . ΤΙ ΜΕΝΕΙ ? ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΝΕΙ . ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΝΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ . ΣΗΜ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ''Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η έγκριση των προκηρύξεων που συνολικά αφορούν σε 690 μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς. '' ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ , ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2 0 5 8 . ΡΕ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 1 9 6 3 8 2 ΧΡΟΝΙΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει