Όπως εμείς στην καθημερινότητα μας, έτσι και σε αρκετές ταινίες οι ηθοποιοί καλούνται να παίξουν πολλούς ρόλους, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας στον κάθε ένα ξεχωριστά. Με αφορμή αυτό και το τελευταίο διαφημιστικό spot της Lanes, ψάξαμε και βρήκαμε 3 κλασικές ταινίες που δεν θα ήταν ίδιες αν δεν είχαν υιοθετήσει το μότο «just me, myself and I».

Διαφημιστικό spot Lanes

Μια μητέρα που φροντίζει το μωρό της, ένας νέος που ζορίζεται να σηκώσει τα βάρη στο γυμναστήριο, μια κοπέλα που προσπαθεί να συγκεντρωθεί για να διαβάσει… Όλοι βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτές τις καταστάσεις και όλοι θα θέλαμε να έχουμε κάποιον να μας συμπληρώνει και να μας φροντίζει καθημερινά, δίνοντάς μας την απαραίτητη βοήθεια όπου την χρειαζόμαστε.

Sos Πεντάγωνο καλεί Μόσχα (Dr. Strangelove)

Από τις πιο κλασσικές κωμωδίες, η ταινία αυτή πλαισιώνεται και αναδεικνύεται από τις φοβερές ερμηνείες του Peter Sellers ως Άγγλου στρατιωτικού, παρανοϊκού Γερμανού επιστήμονα αλλά και φυσικά του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια πυρηνική κρίση όντας συναχωμένος και… χωρίς βοήθεια όπως στο διαφημιστικό της Lanes! Σας θυμίζει καθόλου την καθημερινότητα;

Ο πρίγκηπας της Ζαμούντα (Coming to America)

Μπορεί να μην είμαστε ερωτοχτυπημένοι μαύροι πρίγκηπες από την καρδιά της Αφρικής ή ηλικιωμένοι Εβραίοι πελάτες σε κουρείο της Νέας Υόρκης όπως ο Eddie Murphy στη γνωστή κωμωδία, αλλά σίγουρα έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που η καθημερινότητα μας, μας κάνει να… αλλάξουμε χρώμα από το άγχος. Με τον Eddie Murphy σε 4 σπαρταριστές ερμηνείες, η ταινία αυτή έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως το παράδειγμα του εαυτού «μπαλαντέρ».

Τα δίδυμα

Η κλασσική πλέον κωμωδία κάνει τη μαεστρία του Θανάση Βέγγου να λάμπει σε έναν διπλό ρόλο ως υιοθετημένο πλουσιόπαιδο και τίμιο φτωχόπαιδο που τρέχει για τα προς το ζην, κάνοντας μας να γελάσουμε και να αναλογιστούμε ότι και εμείς έχουμε βρεθεί κόντρα στον εαυτό μας, τρέχοντας καθημερινά… σαν τον Βέγγο. Το βασικό και εδώ όμως είναι ότι όπως και στο τηλεοπτικό της Lanes, έτσι και εμείς είμαστε αυτός που μας συμπληρώνει ώστε να αντιμετωπίσουμε τα ευτράπελα με αισιοδοξία. Με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και άμεση διάθεση από το πλησιέστερο μας φαρμακείο σε όλη την Ελλάδα, τα προϊόντα Lanes μεριμνούν για εμάς καθημερινά, κάνοντάς μας να τα καταφέρουμε σε ότι ρόλο και αν μας αναθέσει ο σκηνοθέτης της ζωής μας.