Οι πελάτες σας συχνά, μπορούν να απορροφηθούν στο γεύμα τους χωρίς καν να παρατηρήσουν τι μουσική ακούνε ή τη διακόσμηση του εστιατορίου σας. Και όμως, η προσοχή τους δεν είναι μόνο στο φαγητό αλλά και στη διαδικασία παραγγελίας. Εκεί, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων μπορούν να κάνουν θαύματα ώστε όχι μόνο να αυξήσουν το τζίρο τους αλλά και να προβάλλουν σημεία του μενού τους που επιθυμούν να ενδυναμώσουν. Τα περισσότερα άλλωστε τρικ περνούν απαρατήρητα. Ωστόσο, ο στόχος δεν είναι να ξεγελάσετε τους πελάτες σας αλλά να ενδυναμώσετε το μενού σας και κυρίως, να δείξετε όλες τις πτυχές της επιχείρησης σας. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr