Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος του κόμβου Αρχαίας Κορίνθου, προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ατόμων, διακόπηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο και λειτούργησε παράκαμψη με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν πολλοί διερχόμενοι οδηγοί.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 17.40 σήμερα το απόγευμα όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 27χρονη, κινούμενο προς Πάτρα, από άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά στις μεταλλικές μπάρες του δρόμου, ενώ στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά η οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και ελαφρότερα ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Οι δύο τραυματίες έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η τροχαία προκειμένου να απομακρύνει τα αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί και να διευκολύνει την διακομιδή των τραυματιών, διέκοψε την κυκλοφορία στην εθνική οδό και στο ύψος του κόμβου Αρχαίας Κορίνθου, λειτούργησε για 40 λεπτά παράκαμψη στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα λόγω και του κυκλοφοριακού φόρτου, να προκληθεί μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων σε μεγάλο μήκος και να ταλαιπωρηθούν πολλοί διερχόμενοι οδηγοί.

Η κυκλοφορία αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών έχει αποκατασταθεί και διεξάγεται ομαλά.