Έκλεισε ξανά το τελωνείο του Προμαχώνα

Δυσαρεστημένοι μεν, αλλά υπάρχουν και θετικά από τη συνάντηση με τον Τσίπρα, τόνισε μέλος μπλόκου της περιοχής


ΕΛΛΑΔΑ
16:21
25/02/2016
Έκλεισε ξανά το τελωνείο του Προμαχώνα
1
loading

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αν και υπάρχουν και δύο θετικά», επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στο τελωνείο του Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας, που συμμετείχε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η οποία διήρκησε δυόμιση ώρες.

Εκφράζοντας την απογοήτευσή του από τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τουρτούρας αναφέρθηκε και στα θετικά της συνάντησης. «Για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε το αφορολόγητο, ενώ η συνδεδεμένη και εξισωτική δεν θα μπαίνουν σαν εισόδημα», είπε. Προσέθεσε ότι «του ζητήσαμε να αποσύρει το ασφαλιστικό, το οποίο δυστυχώς παραμένει φοροεισπρακτικό», ενώ σημείωσε πως «η πρώτη κατοικία μας είναι διασφαλισμένη, αλλά για τα χωράφια μας το τι μέλλει γενέσθαι με τα επιχειρηματικά δάνεια είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί με τους θεσμούς».

Στο κενό έπεσαν κατά τον κ. Τουρτούρα και οι προτάσεις που έθεσαν οι εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα για θέματα κόστους παραγωγής, αφού «ούτε αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, αλλά ούτε και χαμηλό ρεύμα συζήτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός».

Για το τι μέλλει γενέσθαι, ο κ. Τουρτούρας μας τόνισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη διάρκεια γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο του Προμαχώνα, αύριο νωρίς το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι το τελωνείο του Προμαχώνα, που παρέμεινε ανοιχτό σχεδόν 24 ώρες, έκλεισε εκ νέου. Στο τελωνείο του Προμαχώνα βρίσκονται αγρότες και από τη Χαλκιδική και την Κρήτη.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ργες

    άντε ξεκουμπιστείτε από τους δρόμους στα [...]α κοπρίτες κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει