Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εξαφανισμένων ανδρών

Οι αρχές χτενίζουν την Αιτωλοακαρνανία για τον 40χρονο και τον 35χρονο


ΕΛΛΑΔΑ
20:19
03/01/2016
Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εξαφανισμένων ανδρών
2
loading

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες των πυροσβεστών, των αστυνομικών και εθελοντών διασωστών στην Αιτωλοακαρνανία, για την ανεύρεση του 40χρονου και του 35χρονου, που αγνοούνται από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν από το πρωί τις έρευνες, κυρίως στον Αχελώο ποταμό, μήπως και βρουν κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών. Ταυτόχρονα, πυροσβέστες, αστυνομικοί και άλλοι εθελοντές ερευνούν παραποτάμιες περιοχές, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού. Ειδικότερα, ερευνούν στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, αλλά και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των δύο εξαφανισμένων ανδρών. Μάλιστα, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στο γειτονικό επαρχιακό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου. Σημειώνεται ότι οι έρευνες γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται από το πρωί.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια και τις συνθήκες εξαφάνισης του 40χρονου και του 35χρονου, συγκεντρώνει μαρτυρίες από πολίτες που είδαν για τελευταία φορά τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα από την αξιοποίηση των μαρτυριών, θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της διπλής εξαφάνισης.

Στο μεταξύ, ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των δύο εξαφανισθέντων, βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην μαθαίνουν κάποιοι νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΚΩΣΤΑΣ 7

    Μου προξενεί εντύπωση για τον τρίτο φίλο της παρέας, ο οποίος είπε ότι αυτός μετέφερε τα δύο παιδιά στο Πεντάλοφο με το δικό του αυτ/το περί ώρα 3 τα ξημερώματα και μετά αυτός έφυγε για το σπίτι του. Στη συνέχεια όμως είπε ότι τα δύο εξαφανισθέντα παιδιά έφυγαν από το Πεντάλοφο ώρα 4,30 πρωϊνή. Ενώ αυτός απεχώρησε ώρα 3η πρωϊνή αφήνοντας τα παιδιά, πως δηλώνει ότι τα παιδιά έφυγαν από Πεντάλοφο ώρα 4,30 που ήξερε δηλαδή ότι τα δύο παιδιά έφυγαν μετά από μιάμιση ώρα από το χωριό;

    1. avatar Χαρης Π

      Με δικό τους αυτοκίνητο δεν ήταν? Αυτά τα παιδιά δούλευαν απο τα ξημερώματα με τα ζώα τους. Μήπως στην επιστροφή πέσανε κάπου με το αυτοκίνητο? Έχει εξαφανιστεί και το αμάξι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει