Οι γεννημένοι στις 24 Ιουλίου, έχουν στην φύση τους να μαγνητίζονται από συναρπαστικές και ασταθείς καταστάσεις, ανθρώπους και μέρη καθώς η ιδέα των δυναμικών αλλαγών τους αρέσει ιδιαίτερα. Συνεπώς βαριούνται εύκολα από την πληκτική καθημερινή κατάσταση.

Οι περισσότεροι είναι πολύ ελαστικοί και μπορούν αμέσως να προσαρμοστούν σε εναλλασσόμενες ανάγκες και συνθήκες. Δυστυχώς, οι συνάδελφοι, οι φίλοι, ή οι σύντροφοι μπορεί να βρεθούν απέξω όταν αυτοί που έχουν γεννηθεί στις 24 Ιουλίου αλλάζουν κατεύθυνση. Μερικοί είναι εξαιρετικά ασταθείς όμως άλλοι καταφέρνουν να ξεπεράσουν την αστάθεια, μετατρέποντας την σε μια συναρπαστική ενέργεια που δεν τους κάνει μόνο ελκυστικούς αλλά τροφοδοτεί και τις επιθυμίες τους.

Είναι άνθρωποι που τις περισσότερες φορές γνωρίζουν με ακρίβεια πως φαίνονται στους άλλους. Αν είναι απο την φύση τους πιο εκκεντρικοί ή παράξενοι, δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να το κρύψουν και γιαυτό μπορεί να φανούν επιδεικτικοί. Ιδιαίτερα οι γυναίκες αυτής της ημέρας έχουν ενός είδους νευρική ενέργεια που θα πρέπει να δαμαστεί η να εκπαιδευτεί αλλιώς διατρέχουν το ρίσκο σοβαρής πίεσης ενώ οι άντρες, έχουν συνήθως προβλήματα εγωισμού που θα πρέπει να επιλυθούν.

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 24 Ιουλίου θα πρέπει να απελευθερωθούν από την αντίληψη ότι πρέπει να αποδείξουν την αξία στους άλλους. Το κλειδί είναι να μάθουν να προοδεύουν αργά και να παίρνουν τα γεγονότα όπως έρχονται. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι οι συναισθηματικές εκρήξεις που περιστασιακά κάνουν τα πράγματα δύσκολα για την οικογένεια και τους συνεργάτες τους, οδηγώντας σε πιθανή αποξένωση.

Για τους γεννημένους στις 24 Ιουλίου, μια καλή καριέρα θα αποδώσει και μια καλή συναισθηματική ζωή και αντίστροφα. Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προτεραιότητες τους, καθώς το να ξέρουν τι θέλουν μειώνει το παράγοντα διακυμάνσεων τους μαζί με την πιθανότητα να πληγώσουν τον εαυτό τους ή τους άλλους σε μια σχέση. Παρόλα αυτά λόγω εναλλασσόμενων καταστάσεων μπορεί να χρειαστούν να διακόψουν απο μια σχέση ξαφνικά.

Γεννημένοι στις 24 Ιουλίου: Amelia Earthart, Zelda Fitzgerald, Simon Bolivar

Πηγή: eorti