Μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για αύριο με τη μέγιστη τιμή στα ηπειρωτικά να φτάνει στους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές καταιγίδες αναμένονται το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική αύριο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους ασθενείς και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 39 και πιθανόν στο κέντρο της πόλης ως 40 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών καταιγίδων τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Για αύριο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 18 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αίθριος καιρός ενώ τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο δυτικοί ως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο και μόνο το απόγευμα στη Θεσσαλία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 21 έως 40 και πιθανόν κατά τόπους ως 41 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.