Δικαίωση καταναλωτή για χρεώσεις ίντερνετ ύψους 2.318 ευρώ

Διαμεσολάβηση του Συνηγόρου του Καταναλωτή για την υπόθεση


ΕΛΛΑΔΑ
17:55
25/11/2015
Δικαίωση καταναλωτή για χρεώσεις ίντερνετ ύψους 2.318 ευρώ
1
loading

Αναφορά κατά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας υπέβαλε καταναλωτής στον Συνήγορο του Καταναλωτή, για υψηλές χρεώσεις που προέκυψαν από υπέρβαση του όγκου δεδομένων του οικονομικού προγράμματός του (1,5 GB), ύψους 2.318 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ανεξάρτητη αρχή, οι χρεώσεις προέκυψαν κατόπιν χρήσης υπηρεσιών δεδομένων περιαγωγής και ενώ ο καταναλωτής είχε ενεργοποιήσει πρόσθετο πρόγραμμα χρήσης δεδομένων (2,5 GB), αλλά και υπηρεσία που επέτρεπε την κατανάλωση του όγκου δεδομένων του στο εξωτερικό, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια, η εταιρεία ενημέρωσε ότι η ενεργοποιηθείσα υπηρεσία καλύπτει χρήση μόνο έως 1,5 GB, στοιχείο που αναφέρεται στον ιστότοπό της, όχι όμως και στη σχετική διαφήμιση που καταχωρίζει στους λογαριασμούς της. Εν προκειμένω, ο καταναλωτής έλαβε γνώση της προσφερόμενης υπηρεσίας από τους λογαριασμούς του, συνεπώς δεν ενημερώθηκε ορθά για τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας πριν από τη χρησιμοποίησή της.

Στο πλαίσιο της εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς από τον Συνήγορο του Καταναλωτή και λόγω της πλημμελούς ενημέρωσης του καταναλωτή, η εταιρεία τελικά πίστωσε το αμφισβητούμενο ποσό ύψους 2.318 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Thanatos

  εχω πολλα ραμματα για την δικη μου εταιρια που προσφατα εκανε ενοποιηση.
  Με μηδεν χρηση υπηρεσιας spotify το κοντερ εγραφε και εγραφε και εγραφε.....
  ΚΛΕΒΟΥΝ αλλα κραταω αρχειο δεδομενων
  ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΧΡΕΩΣΑΝ 2,4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 2,5 γιγα ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;
  ΚΛΕΒΟΥΝ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ , ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ SCREENSHOTS TA AΠIΣTEYTA..... ΜΕ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ....... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ;;;
  ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΠΩΣ Η ΝΥΦΙΤΣΑ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ....
  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑ!!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει