Ξεκινούν οι αιτήσεις μετεγγραφής φοιτητών από την Τρίτη

Δυνατότητα υποβολής μέχρι τις 13 Νοεμβρίου


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10:33
02/11/2015
Ξεκινούν οι αιτήσεις μετεγγραφής φοιτητών από την Τρίτη
loading

Ανοίγει η αυλαία στις αιτήσεις για μετεγγραφές φοιτητών από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου. Η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων είναι έως και την Παρασκευή 13.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των πανεπιστημίων και ΑΕΙ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενώ θα μπορούν να επισκέπτονται και την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, minedu.gov.gr.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη γραμματεία της σχολής ή του τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο επισημαίνει ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης μετεγγραφής έχουν οι φοιτητές των ΑΕΙ (πανεπιστημίων και ΤΕΙ), των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Λεπτομέρειες και εξειδίκευση των κριτηρίων μοριοδότησης μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική εγκύκλιο, η οποία είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει