Δεν είναι πολλοί οι Έλληνες που έχουν επιστολή από τους Βρετανούς πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι κορνιζωμένη στο σπίτι τους. Ο Κρητικός Αντώνης Ζαχαριουδάκης ή αλλιώς Κρομμυδαντώνης όμως, ήταν ο παραλήπτης μιας τέτοιας επιστολής λίγο μετά το θάνατο της πριγκίπισσας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Άποψη του Νότου», ο Κρομμυδαντώνης είχε φτιάξει με τα χέρια του ένα ξυλόγλυπτο πορτραίτο της Νταϊάνα και το είχε στείλει στο Μπάκινγχαμ θέλοντας να τιμήσει την μνήμη της. Μάλιστα για να βρει τη διεύθυνση είχε απευθυνθεί στο βρετανικό προξενείο στο Ηράκλειο.

Λίγο καιρό μετά έφτασε στο Ζαρό μία ευχαριστήρια επιστολή με την υπογραφή της υπεύθυνης του Γραφείου του Πρίγκιπα της Ουαλίας, με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 1998.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητέ κ. Ζαχαριουδάκη

Ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα και αυτό που εσωκλείσατε μέσα και το οποίο απευθυνόταν στους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Οι δύο πρίγκιπες είναι ευγνώμονες σε εσάς που μπήκατε στον κόπο να γράψετε και να μας στείλετε το ξύλινο γλυπτό. Η ευγένεια και η κατανόηση που δείχνεται από τόσους πολλούς ανθρώπους είναι μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και υποστήριξης στο χρόνο που μας πέρασε».