Χιονίζει στην Πάρνηθα και η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος. Συγκεκριμένα, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος του καζίνου και πάνω.

❄️ Χιονίζει στην Πάρνηθα από τα ξημερώματα δείτε ζωντανή εικόνα Εδω❗️ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΙΕΣ…

Posted by Forecast Weather Greece on Wednesday, February 14, 2024

«Χειμωνιάτικος ο καιρός σήμερα προς τα ανατολικά και νότια, μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια δυτικότερα και βορειότερα. Οι βοριάδες θα κυριαρχούν στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Ήπιες καιρικές συνθήκες για τις περισσότερες περιοχές από αύριο, με τους βοριάδες να επιμένουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Χειμωνιάτικος ο καιρός σήμερα προς τα ανατολικά και νότια, μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια δυτικότερα και βορειότερα. Οι…

Posted by Klearhos Marousakis on Wednesday, February 14, 2024

Σύμφωνα με το meteo, στην Αττική σήμερα περιμένουμε νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα αναμένονται παροδικές και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.