Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου, που εξαφανίστηκε από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά και σήμερα εντοπίστηκε η σορός της σε δασώδη περιοχή στη Χαλκιδική.

Στο σημείο έχει κληθεί για αυτοψία ιατροδικαστής ενώ για την υπόθεση προσήχθησαν και ανακρίνονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 39χρονος σύντροφός της 41χρονης Γεωργίας και ένας φίλος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο φίλος του συντρόφου της εγκύου, ήταν αυτός που «έσπασε» και ομολόγησε στις Αρχές το ειδεχθές έγκλημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος της Γεωργίας ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου του για να εξαφανίσει το πτώμα της. Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα μπαούλο και το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι πέταξαν τη σορό της Γεωργίας.

Η 41χρονη ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού και έγκυος στον τρίτο μήνα.

Η καταδίκη του συντρόφου της Γεωργίας για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του και η απαγόρευση να ταξιδέψει στην Αθήνα

Σύμφωνα με το Tlive ο σύντροφος της εγκύου έχει καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Όπως δήλωσε η ίδια μέχρι και σήμερα έχει κενά μνήμης και μετατραυματικό στρες. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν, νωρίτερα σήμερα, στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ειδικότερα, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει, καθώς είχε κληθεί σε κανάλι της πρωτεύουσας, όμως η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο.

Το κινητό του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως υπήεχαν στοιχεία που θα βοηθούσαν να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο σύντροφος της Γεωργίας κατήγγειλε ότι διέρρηξαν το σπίτι του

Ο σύντροφος της εγκύου κατήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι σε χρόνο μεταγενέστερο της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας παραβιάστηκε το σπίτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα –που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα– διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.