Τα Χριστούγεννα αποτελούν αγαπημένη περίοδο για μικρούς και μεγάλους. Αυτές τις ημέρες τα σπίτια και οι γειτονιές μας γεμίζουν χρώματα, φώτα και χαμόγελα. Πρόκειται για την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ισχύει για όλους. Γι’ αυτό κάθε χρόνο, την περίοδο των γιορτών το πνεύμα του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης μας αγγίζει όλους μας και γίνεται μέρος της καθημερινότητας μας.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να μεταδώσουμε το χαρμόσυνο κλίμα των Χριστουγέννων και τις περισσότερες φορές πρόκειται για χειρονομίες έμπρακτης αγάπης, που δεν κοστίζουν πολύ, αλλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος μας καλεί όλους να κάνουμε ένα Δώρο Αγάπης σε όσους το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια ενέργεια καλού σκοπού που πραγματοποιείται στα ΑΒ για 8η συνεχόμενη χρονιά. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο κουτί αγάπης, όχι μόνο προσφέρουμε βασικά είδη διατροφής σε έναν συνάνθρωπό μας, αλλά η ΑΒ με τη σειρά της προσφέρει το αντίστοιχο ποσό της αξίας του στο Make-A-Wish Ελλάδος. Το Make-A-Wish Ελλάδος εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Επομένως, με μία απλή κίνηση προσφέρουμε διπλά!

Κάθε Δώρο Αγάπης περιέχει βασικά είδη διατροφής όπως τριμμένες τομάτες, μπισκότα, κοφτό μακαρονάκι, μαρμελάδα φράουλα, σοκολάτα και φαρίνα. Με μόλις €3,90 λοιπόν μπορεί ο καθένας από εμάς να προμηθευτεί το Δώρο Αγάπης και να κάνει τη δική του καλή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης σε κάποιον συνάνθρωπο του. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσει κανείς το κουτί στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος ΑΒ, ώστε η ίδια η ΑΒ να φροντίσει να μεταφερθεί στα χέρια εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, καθώς και μέσω του AB Eshop, επιλέξτε το Δώρο Αγάπης και μοιραστείτε με τους γύρω σας την αγάπη και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα της ΑΒ και ας γίνουμε όλοι κομμάτι ενός τεράστιου κύματος αγάπης, στήριξης και προσφοράς.