Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Και πως θα μπορούσε να μην είναι καλή μία μέρα, όταν ξεκινάει με καφέ φτιαγμένο από τα χέρια του βραβευμένου Barista Μιχάλη Καραγιάννη και εδέσματα από τον αγαπημένο σε όλους μας chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις εκπλήξεις που ζήσαμε στο εντυπωσιακό Creative Morning Powered by Philips Event την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στον υπέροχο χώρο του Solid στο Νέο Ψυχικό.

Καθώς συμμετείχαμε στο event, ανάμεσα σε καταξιωμένους δημοσιογράφους και influencers, είχαμε τη χαρά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με μία σειρά από δραστηριότητες που ξεχείλιζαν δημιουργικότητα.

Την αρχή έκανε ο παγκοσμίως βραβευμένος Barista και Master του Latte Art, Μιχάλης Καραγιάννης, ο οποίος παρουσίασε τις εντυπωσιακές δυνατότητες της νέας αυτόματης μηχανής espresso LatteGo Series 2300 της Philips. Με ενθουσιασμό και επιδεξιότητα, δημιούργησε εκπληκτικούς καφέδες και μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της τεχνολογίας SilentBrew για αθόρυβη άλεση και πιο γρήγορα καθοριζόμενο σύστημα γάλακτος, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά από το σπίτι μας απίστευτης ποιότητας καφέ.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε να μας παρουσιάσει μια εκπληκτική συνταγή για φριτάτα χρησιμοποιώντας το Airfryer XXL Connected HD9285/93 της Philips. Η συγκεκριμένη συσκευή επιτρέπει απίστευτη ευκολία και έλεγχο στο μαγείρεμα, αφού διαθέτει 16 λειτουργίες ψησίματος και αμέτρητες δυνατότητες, όπως την τεχνολογία αφαίρεσης λίπους και τη λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας. Έπειτα έλυσε τις όποιες απορίες είχαμε και παρουσίασε λαχταριστές συνταγές που μπορούμε όλοι να κατεβάσουμε δωρεάν από το NutriU app.

Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας και απολαύσαμε πεντανόστιμες δημιουργίες του chef αλλά και ένα πλούσιο brunch από τον μπουφέ του Solid, στη συνέχεια συμμετείχαμε σε δημιουργικές ασχολίες με την καθοδήγηση της Ελπίδας Λάμπρου και της Λήδας Κοντζεδάκη, γνωστές και από το YouTube ως 2 girls 1 map.

Μαζί κατασκευάσαμε από ένα manifestation wall. Ο καθένας από εμάς άφησε τη φαντασία του ελεύθερη δημιουργώντας το δικό του μοναδικό moodboard συνδυάζοντας φωτογραφίες και λέξεις, θέτοντας έτσι τους στόχους για τη νέα σεζόν γύρω από το κομμάτι των απολαύσεων. Το δικό μας συμπεριελάμβανε καφέ, φαγητό και ταξίδια!

Το Creative Morning Powered by Philips Event μας επιφύλαξε μία άκρως απολαυστική Παρασκευή και μας τροφοδότησε με πάθος για ένα ακόμη πιο δημιουργικό Σαββατοκύριακο.