Έκπτωση έως 10% στον ΕΝΦΙΑ του 2024 μπορεί να δώσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων η ασφάλεια του σπιτιού τους και η Hellas Direct με μία νέα online πλατφόρμα κάνει τα δύσκολα εύκολα.

Με τη νέα πλατφόρμα που ανέπτυξε ειδικά για τον σκοπό αυτό, η Hellas Direct λύνει τα χέρια των ιδιοκτητών καθώς υπολογίζει για λογαριασμό τους αν και πόση έκπτωση

δικαιούνται, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προβλέψεις και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Επίσης, εάν χρειάζεται, τους καθοδηγεί στα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουν, με τις σωστές καλύψεις, ώστε να ασφαλίσουν το σπίτι τους και να είναι δικαιούχοι της έκπτωσης.

Πιστή στο στόχο της να καινοτομεί για να κάνει τη ζωή των ασφαλισμένων πιο εύκολη, η Hellas Direct βοηθά με αυτό το εργαλείο τους ιδιοκτήτες ακινήτων να ελέγξουν, με βάση το ασφαλιστήριό τους και το Ε9 τους, αν δικαιούνται την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ και τι ποσό αυτή αφορά. Παράλληλα, βοηθά και τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν ασφάλεια κατοικίας να

επιλέξουν τις καλύψεις με τις οποίες θα μπορούν να προστατεύσουν το σπίτι τους από φυσικές καταστροφές και να πάρουν την έκπτωση στον φόρο.

Η πλατφόρμα υπολογισμού της έκπτωσης είναι διαθέσιμη σε όλους, όχι μόνο σε όσους έχουν ασφάλεια κατοικίας στην Hellas Direct.

Η έκπτωση αφορά σπίτια ασφαλισμένα για φυσικές καταστροφές- σεισμό, φωτιά, πλημμύρα- και η μείωση στον φόρο του 2024 είναι ανάλογη της διάρκειας ασφάλισης, με ελάχιστη τους τρεις μήνες.

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και έχει περισσότερους από 500.000 πελάτες. Παρέχει ασφάλεια σπιτιού, αυτοκινήτου και μηχανής και

δραστηριοποιείται σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Το 2023 βραβεύτηκε από τους Financial Times για 4η φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη.