Προσπαθώντας να δουν με χιούμορ την κατάσταση οι κάτοικοι των εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης λένε πως η περιοχή τους έγινε μια μικρή Βενετία. Τα νερά που έφερε η κακοκαιρία Daniel βουλιάξαν τα ισόγεια των σπιτιών ενώ ο ποταμός Πηνειός απέκτησε και δεύτερη κοίτη από την υπερχείλιση.

Λάρισα, Αποστολή Newsbeast

Οι εικόνες που κατέγραψε το Newsbeast που ταξίδεψε στη Λάρισα είναι συγκλονιστικές. Οι εργατικές κατοικίες έχουν εκκενωθεί από το πρώτο λεπτό που η κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» την περιοχή και όσοι θέλουν να πάρουν κάτι από το σπίτι τους μπορούν να μεταβούν εκεί μόνο με βάρκα της ΕΜΑΚ και του Ερυθρού Σταυρού και έχοντας στο πλευρό τους διασώστες και φυσικά μόνο σε αναγκαίες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα για να πάρουν φάρμακα.

Επίσης οι μεταφορές των κατοίκων που θέλουν να μεταβούν από τη Λάρισα στον αποκλεισμένο από τα νερά οικισμό της Γιάννουλης που βρίσκεται μετά τις βουλιαγμένες εργατικές πραγματοποιείται είτε με μπουλντόζα είτε με ερπυστριοφόρο.

Με μπουλντόζα επίσης τα τελευταία 24ωρα όπως θα δείτε στις εικόνες και τα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Newsbeast πραγματοποιούνται και οι επείγουσες μεταφορές ασθενών που μπαίνουν στη χούφτα του βαρύ οχήματος.

Δείτε το βίντεο του Newsbeast που δείχνει τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη που βούλιαξαν

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα και το drone του Newsbeast από τις εργατικές της Γιάννουλης