Υλικά 3 σούπας μουστάρδα μελιού6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία2 καρότα τριμμένα2 πακέτα (170 γραμμάρια το καθένα) φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος6 φύλλα μαρουλιού½ φλιτζάνι μουστάρδα Εκτέλεση Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια, απλώνουμε τη μουστάρδα σε κάθε πίτα. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με καρότο, μαρούλι και γαλοπούλα. Έπειτα, τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζουμε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρουμε.