Υλικά

  • 300 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 140 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 140 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. πέστο
  • 2 αβοκάντο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 70 γρ. ρόκα
  • Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
  2. Εντωμεταξύ, ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το μπέικον για 4-5 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Ανακατέψτε τα ντοματίνια και μαγειρέψτε για μερικά λεπτά ακόμα. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά, το πέστο και το αβοκάντο και ζεστάνετε για 2 λεπτά ακόμα.
  3. Σερβίρετρε και πασπαλίστε με φύλλα ρόκας και παρμεζάνα.