Υλικά

  • 3 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. σ. κορν φλάουρ
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • 3 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1 φλ. τσαγιού μπρόκολο, ψιλοκομμένο
  • 1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

  1. Σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε το τυρί με το κορν φλάουρ και το πιπέρι καγιέν.
  2. Μόλις λιώσει, προσθέστε σιγά- σιγά το σκόρδο, το γάλα και το ζωμό κοτόπουλου.
  3. Προσθέστε το ψιλοκομμένο μπρόκολο και αφήστε το να σιγοβράσει περίπου 5 λεπτά.
  4. Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, καλύψτε με τριμμένο τσένταρ και ψήστε για 3 λεπτά.
  5. Σερβίρετε τη σούπα και συνοδέψτε με το ψημένο ψωμί με τσένταρ.