Υλικά

  • 1 προπαρασκευασμένη ζύμη για τάρτα
  • 2 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μπέικον
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Απλώστε την προπαρασκευασμένη ζύμη τάρτας σε μία στρογγυλή φόρμα και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Αλατοπιπερώστε το μείγμα των αυγών, προσθέστε μοσχοκάρυδο και ανακατέψτε με το μπέικον.
  4. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  5. Βγάλτε τη φόρμα με τη ζύμη από το ψυγείο και ρίξτε μέσα το μείγμα των αυγών και του μπέικον.
  6. Ψήστε για 40 λεπτά και σερβίρετε όσο είναι ζεστή.