Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας (κατά προτίμηση κοφτά)
- 180 γρ. σάλτσα πέστο
- 1 φλ. τσαγιού πολτοποιημένες ντομάτες
- 1/4 φλ. τσαγιού νερό από τα ζυμαρικά
- 2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- Φρέσκο βασιλικό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώστε και κρατήστε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού από το νερό τους.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα ζυμαρικά όσο είναι ακόμη ζεστά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το πέστο και τις τριμμένες ντομάτες και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Σε ένα ταψί απλώστε τα μισά ζυμαρικά, πασπαλίστε με το μισό τυρί και επαναλάβετε.
Βήμα 5
Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 6
Σερβίρετε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο βασιλικό.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.