Υλικά

  • 1 μεγάλο καρότο
  • 2 πορτοκάλια
  • 1/4 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. τζίντζερ λιωμένο
  • Χυμό μισό λεμονιού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Στύψτε τα πορτοκάλια και ψιλοκόψτε τα καρότα.
Βήμα 2
Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ το χυμό πορτοκάλι και προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρότα, το τζίντζερ και τον κουρκουμά.
Βήμα 3
Ανακατέψτε για μισό λεπτό και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
Βήμα 4
Σουρώστε, σερβίρετε και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.