Υλικά

  • 2 ντομάτες
  • 2 μικρά κολοκυθάκια
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 μπάλες τυρί μοτσαρέλα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Φρέσκο βασιλικό
  • Σάλτσα πέστο
  • Σιρόπι βαλσάμικο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα σε πολύ λεπτές φέτες και ψήστε στο γκριλ.
Βήμα 2
Κόψτε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.
Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε λίγη σάλτσα πέστο με ελαιόλαδο.
Βήμα 4
Σε ένα πιάτο χτίστε το μιλφέιγ με την εξής σειρά: μελιτζάνα, μοτσαρέλα, σος πέστο, ντομάτα, φύλλα βασιλικού, κολοκυθάκι.
Βήμα 5
Επαναλάβετε άλλη μία φορά τελειώνοντας το μιλφέιγ με μελιτζάνα.
Βήμα 6
Περιχύστε λίγο σιρόπι βαλσάμικου και γαρνίρετε με λίγα φύλλα βασιλικού.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.