Υλικά

  • 2 μεσαία αβοκάντο, ώριμα
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 2 μικρές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ. σ. μαύρο πιπέρι
  • 1 πρέζα τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βγάλτε την ψίχα του αβοκάντο και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε τον τόνο, τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, το τσίλι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια κελύφη του αβοκάντο και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.