Υλικά

  • 1 συσκευασία ζυμαρικά
  • 6 κ. σ. βούτυρο
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
  2. Σουρώστε και τοποθετήστε τα ξανά στην κατσαρόλα.
  3. Όσο είναι ακόμη ζεστά, προσθέστε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τυρί.
  4. Απολαύστε με επιπλέον τριμμένο τυρί προαιρετικά.