Υλικά

  • 1 συσκευασία ζυμαρικά
  • 6 κ. σ. βούτυρο
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βήμα 2
Σουρώστε και τοποθετήστε τα ξανά στην κατσαρόλα.
Βήμα 3
Όσο είναι ακόμη ζεστά, προσθέστε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τυρί.
Βήμα 4
Απολαύστε με επιπλέον τριμμένο τυρί προαιρετικά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.