Υλικά

  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 3 πατάτες
  • 3 ντομάτες
  • 2 κολοκυθράκια
  • 3 μελιτζάνες
  • 3 πιπεριές
  • 1 λεμόνι
  • 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο νερό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το βαλσάμικο και περιχύστε το μείγμα στα λαχανικά.
Βήμα 4
Προσθέστε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν τα μισά λαχανικά και ψήστε στους 170- 180 βαθμούς για 45- 50 λεπτά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.