Υλικά

  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 3 πατάτες
  • 3 ντομάτες
  • 2 κολοκυθράκια
  • 3 μελιτζάνες
  • 3 πιπεριές
  • 1 λεμόνι
  • 50 γρ. ξίδι βαλσάμικο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λίγο νερό

Εκτέλεση

  1. Κόψτε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά.
  2. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το βαλσάμικο και περιχύστε το μείγμα στα λαχανικά.
  4. Προσθέστε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν τα μισά λαχανικά και ψήστε στους 170- 180 βαθμούς για 45- 50 λεπτά.