Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
  • 50 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη
  • 300 γραμμάρια τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φουντούκια (προαιρετικά)
  • 100 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 1 φλιτζάνι καφέ εσπρέσσο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέστε έναν-έναν τον κρόκο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Βήμα 3
Προσθέστε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη γάλακτος, τον καφέ, τα τεμαχισμένα φουντούκια και τα τριμμένα μπισκότα.
Βήμα 4
Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τυλίξτε το σαν καραμέλα.
Βήμα 5
Αφήστε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες και είναι έτοιμο. Αφήνετε 2 με 3 λεπτά να ξεπαγώσει και σερβίρετε.
TAGS