Υλικά

  • 200 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
  • 50 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
  • 100 γραμμάρια ζάχαρη
  • 300 γραμμάρια τριμμένα μπισκότα πτι μπερ
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φουντούκια (προαιρετικά)
  • 100 γραμμάρια βούτυρο μαλακό
  • 2 κρόκοι αβγών
  • 1 φλιτζάνι καφέ εσπρέσσο

Εκτέλεση

  1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
  2. Εν τω μεταξύ, ανακατέψτε τη ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο. Στη συνέχεια προσθέστε έναν-έναν τον κρόκο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
  3. Προσθέστε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη γάλακτος, τον καφέ, τα τεμαχισμένα φουντούκια και τα τριμμένα μπισκότα.
  4. Βάλτε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τυλίξτε το σαν καραμέλα.
  5. Αφήστε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες και είναι έτοιμο. Αφήνετε 2 με 3 λεπτά να ξεπαγώσει και σερβίρετε.