Υλικά

  • 100 γραμμάρια πράσινες ελιές τσακιστές
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 50 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
  • 2 μελιτζάνες
  • 1 ντομάτα
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • Αρκετό πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Τηγανίζετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες αφού τις έχετε κόψει σε κύβους.
  2. Ψιλοκόβετε τις ελιές, την πιπεριά, τη φέτα, τη ρόκα, τις μελιτζάνες και τη ντομάτα.
  3. Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά και προσθέτετε λίγο λάδι και αλάτι.