Υλικά για 2-4 άτομα

  • 100 γραμμάρια πράσινες ελιές τσακιστές
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 50 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
  • 2 μελιτζάνες
  • 1 ντομάτα
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • Αρκετό πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τηγανίζετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες αφού τις έχετε κόψει σε κύβους.
Βήμα 2
Ψιλοκόβετε τις ελιές, την πιπεριά, τη φέτα, τη ρόκα, τις μελιτζάνες και τη ντομάτα.
Βήμα 3
Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά και προσθέτετε λίγο λάδι και αλάτι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.