Υλικά

  • 15 φέτες μπρουσκέτας από ψωμί μπαγκέτας
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
  • Φέτα θρυμματισμένη
  • Φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε, πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κύβους.
  2. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε και το αβοκάντο σε μικρούς κύβους.
  3. Βάζετε ελάχιστη ποσότητα σάλτσα πέστο βασιλικού στις μπρουσκέτες.
  4. Τοποθετείτε 1 κουταλιά του γλυκού αβοκάντο πάνω από κάθε μπρουσκέτα και σκεπάζετε με ίδια ποσότητα ντομάτας.
  5. Ψιλοκόβετε το βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, τη φέτα θρυμματισμένη, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.