Υλικά

  • 500 γρ. νιόκι έτοιμα βρασμένα
  • 300 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 160 γρ. βούτυρο
  • 1 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το μισό βούτυρο και το λιώνετε μέχρι να θερμανθεί καλά.
  2. Ρίχνετε μέσα τα νιόκι και καρυκεύετε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο.
  3. Σοτάρετε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζετε σε ένα μπολ.
  4. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε την υπόλοιπη ποσότητα του βουτύρου και σοτάρετε τα μανιτάρια.
  5. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνετε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία.
  6. Σερβίρετε τα νιόκι με την τριμμένη παρμεζάνα.