Υλικά για 8 άτομα

  • 4 στήθη κοτόπουλου, κοµµένα σε λωρίδες
  • 1 κίτρινη πιπεριά, σε λωρίδες
    1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες
    1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. µέλι
  • µία πρέζα αλάτι
  • µία πρέζα πάπρικα
  • 8 τορτίγιες
  • χυμός από ½ λεμόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα µπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το µέλι, το αλάτι και την πάπρικα και βυθίζετε το κοτόπουλο, ώστε να καλυφθεί καλά.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά και τηγανίζετε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, µέχρι να ροδίσει και να σχηµατιστεί κρούστα.
Βήμα 3
Τοποθετείτε τις τορτίγιες τη µία επάνω στην άλλη σε ένα ταψάκι και τις καλύπτετε µε αλουµινόχαρτο. Τις βάζετε στον φούρνο να ζεσταθούν για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
Επιστρέφετε στο τηγάνι, µέσα στο οποίο ρίχνετε τις πιπεριές και το χυµό λεµονιού. Δυναµώνετε τη φωτιά και µαγειρεύετε ανακατεύοντας απαλά για 5 λεπτά ακόµη.
Βήμα 5
Βγάζετε από τον φούρνο τις τορτίγιες και τις απλώνετε στον πάγκο.
Βήμα 6
Τοποθετείτε 1 κουταλιά από το µείγµα κοτόπουλου-λαχανικών στο κέντρο της καθεµιάς προς τα πάνω, ώστε να περισσεύει αρκετός χώρος στο κάτω µέρος της τορτίγιας.
Βήμα 7
Φέρνετε το κάτω µέρος να διπλώσει επάνω στη γέµιση και κλείνετε φέρνοντας στο κέντρο τα δύο πλαϊνά. Τυλίγετε σφιχτά µε αλουµινόχαρτο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.