Υλικά
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
 - 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
 - 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
 
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα 450 γραμμάρια γιαούρτι μαζί με τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
 - Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στη παγωτομηχανή το μείγμα και το δουλεύουμε για 25 λεπτά μέχρι να παγώσει.
 - Στη συνέχεια τοποθετούμε στη κατάψυξη για 2 ώρες και είναι έτοιμο.
 - Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή τότε τοποθετούμε το μείγμα για 4-6 ώρες στη κατάψυξη.