Υλικά

  • 2 μήλα
  • 1 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα
  • 1 κ. γλ. κρυσταλλική ζάχαρη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το air fryer στους 190 βαθμούς.
  2. Ξεφλουδίστε τα μήλα και κόψτε τα σε λεπτές ροδέλες.
  3. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τις φέτες μήλου με την αλεσμένη κανέλα και την κρυσταλλική ζάχαρη (αν χρησιμοποιήσετε).
  4. Τοποθετήστε τις φέτες μήλου σε μία στρώση στο καλάθι του air fryer. Μαγειρέψτε τα για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.