Φορολοταρία Απριλίου: Έγινε η κλήρωση, πώς θα δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Πασχαλινός μποναμάς για χίλιους τυχερούς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:54
24/04/2019
Φορολοταρία Απριλίου: Έγινε η κλήρωση, πώς θα δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ
4
loading

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ και αναδείχθηκαν οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Η κλήρωση αφορά τις δαπάνες του Μαρτίου που έγιναν μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί για σύνδεση στο taxisnet.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Ανδρεας40

  και ομως εγώ είχα κερδίσει 1000 ευρώ στην δευτερη κλήρωση. Οπως ξερω και άλλους δυο γνωστούς μου στις πρώτες κληρώσεις. Αλλά από τότε δεν ξανάκουσα νικητή γνωστό μου

 2. avatar mazi_ta fagate

  Κοροϊδεύουν τον κόσμο.

 3. avatar τέτοιο δούλεμα

  ..δε θυμάστε που στις πρώτες κληρώσεις είχαν κερδίσει δύο αδελφές ταυτόχρονα-η μία δύο και η άλλη τρία χιλιάρικα στην ίδια κλήρωση;;; ακόμα μπαίνετε στον κόπο να πειστείτε για την απάτη;;;

 4. avatar ανθατοτεοπιος

  μπαίνω στο taxisnet.gr και μου πατάω είσοδος με τα στοιχεία μου και πατάω εκτύπωση και μου λεει [...] του σέρβερ και τετοια πλάκα μας κάνουν τωρα [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει