Τη δεύτερη θέση στη Ρουμανία, με βάση τον κύκλο εργασιών, μεταξύ των εταιρειών δημοσίων σχέσεων, καταλαμβάνει πλέον η V+O.

Η κατάταξη γίνεται από την τοπική έκδοση του περιοδικού Forbes για το 2014, κατά το οποίο η ελληνική εταιρεία κατέγραψε τζίρο 2,55 εκατομμύρια ευρώ και καθαρά κέρδη 213 χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση του περιοδικού, «H V+O είναι ο νέος παίκτης στο Top 10, καταγράφοντας μία εκρηκτική αύξηση κύκλου εργασιών, ύψους 143%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Η V+O ίδρυσε το γραφείο της στη Ρουμανία το 2006. Σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών επικοινωνίας σε συνεργασία με άλλες δύο εταιρείες του V+O Group: Bakers Digital και Unlimited Production, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής επικοινωνίας σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες».

O πρόεδρος του V+O Group, Θωμάς Βαρβιτσιώτης, δήλωσε: «Διεθνής επέκταση και συνεχής ανάπτυξη, με τόλμη, επιμονή και δημιουργικότητα. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας του V+O Group. Η ανάδειξη της V+O Ρουμανίας σε έναν από τους κυρίαρχους παίκτες της αγοράς μας δικαιώνει και μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενους».

«Ανάπτυξη και συνεχής πρόοδος των πελατών. Με προσήλωση και ήθος, με ανθρώπους ταλαντούχους και επίμονους. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε από μία εταιρεία πέντε στελεχών και οκτώ  πελατών το 2000, να εξελισσόμαστε συνεχώς και σήμερα να αποτελούμε ένα διεθνή όμιλο με παρουσία ήδη σε οκτώ  χώρες και δύο ηπείρους και με πολλές επιτυχίες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Ολύμπιος.