Νέος Γενικός Διευθυντής της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης αναλαμβάνει ο κ. Andrew Kennedy ο οποίος, τα τελευταία πέντε χρόνια, ασκούσε καθήκοντα General Manager Geo-expansion & Vice President Customer Development στη Unilever Κίνας, στη Σαγκάη. Στη νευραλγική αυτή θέση διαδέχεται τον κ. Jean Francois Etienne, ο οποίος αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Unilever Πολωνίας και Βαλτικής, ύστερα από μια επιτυχημένη θητεία τριών ετών που οδήγησαν την Unilever ΝΑ Ευρώπης στην ανάπτυξη.

Ο νέος επικεφαλής του τομέα Ν.Α. Ευρώπης ξεκίνησε τη καριέρα του στη Unilever το 1997, αρχικά στον τόπο καταγωγής του, τη Νότιο Αφρική, και στη συνέχεια συμμετείχε σε διεθνείς αποστολές της Εταιρείας σε Ευρώπη και Ασία, υπηρετώντας πάντα σε νευραλγικές θέσεις. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στους τομείς του marketing και των πωλήσεων.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Andrew Kennedy δήλωσε: «Είναι για μένα μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι μιας τόσο δυναμικής, ικανής ομάδας, έχοντας ως βάση την επιτυχημένη 58ετή πορεία της Unilever στην Ελλάδα και τις πρόσφατες εξαιρετικά ανταγωνιστικές επιδόσεις της Εταιρείας υπό την ηγεσία του Jean Francois. Με ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από ηγετικά ονόματα, όπως Klinex,  Skip, Dove, Κnorr, Hellmann’s, Magic και πολλά άλλα, θα εξακολουθήσουμε να διευρύνουμε το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι μάρκες αυτές στις κοινωνίες, καθώς και την αντίστοιχα θετική συμβολή τους στις οικονομίες της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Unilever έχει επενδύσει δυναμικά στην Ελλάδα και προσβλέπω σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης, με τη χώρα να βρίσκεται στο επίκεντρο των φιλοδοξιών μας στην περιοχή».