Στις 25 Ιουνίου οι αποφάσεις για την παράταση της υποβολής του Ε1

Μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί περίπου 450.000 δηλώσεις


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:01
18/06/2013
Στις 25 Ιουνίου οι αποφάσεις για την παράταση της υποβολής του Ε1
2
loading

Στις 25 Ιουνίου θα αποφασισθεί το θέμα της παράτασης της υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης δήλωσε πως το μέχρι πότε θα παραταθούν οι δηλώσεις των φυσικών προσώπων θα αποφασισθεί κοντά στις 25 Ιουνίου, δηλαδή πέντε ημέρες πριν την εκπνοή της καταληκτικής προθεσμίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περίπου 450.000 δηλώσεις από το σύνολο των 6.500.000 που εκτιμάται ότι θα υποβληθούν φέτος.

Οι φορολογούμενοι κρατούν στάση αναμονής καθώς δεν έχουν αποσαφηνισθεί αρκετά ζητήματα γύρω από την υποβολή του Ε1 και ειδικά το τι θα ισχύσει με τους τόκους καταθέσεων και με τους συνδικαιούχους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί συνταξιούχοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις βεβαιώσεις αποδοχών για το 2012, με το πρόβλημα να είναι αισθητό στους δικαιούχους του ΟΑΕΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar LAMIOA

    Συγγνώμη αλλά ο νόμος έλεγε να κάνουμε την δήλωση από τον Φεβρουάριο!! Προβλέπει ο νόμος σχετική τιμωρία των αρμοδίων υπευθύνων που φθάσαμε στον Ιούνιο και ακόμη έχουμε μπάχαλο? Το Δημόσιο έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα αυτά. Τα οποία θα τα εισπράξει με καθυστέρηση πολλών μηνών. Ποιός θα τιμωρηθεί για αυτό? Μήπως κάποτε πρέπει να ξεκινήσει σύστημα επιβολής ποινών σε κάθε ανευθυνουπεύθυνο ανεγκέφαλο που αποφασίζει πριν από εμάς για εμάς (για το καλό μας).

    1. avatar Eric Castel

      μα το φρουτο για τους τοκους βγηκε γυρω στο Πασχα....πως θελουμε να τα προλαβομε ολα?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει